Til startsida
Lammekoteletter med sopp- og løkstuing

Lammekoteletter er mørt kjøtt med mye smak. Lammekoteletter er som vanlige koteletter, de kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av en nydelig sopp- og løkstuing.

Porsjoner: 4

Lammekoteletter med sopp- og løkstuing

Ingredienser:
8 stk. lammekotelett
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking

Sopp- og løkstuing:
200 g sopp
1 stk. løk
1 ss margarin eller olje til steking
2 dl crème fraîche
2 ts tørket dill
1 ts sitronsaft
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Krydre kotelettene og stek dem på sterk varme i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen og etterstek de i ca. 4 minutter.

2. Rens og del sopp og løk i båter. Smelt litt margarin i en panne og fres sopp og løk til løken er myk og har fått litt farge. Hell over creme fraiche og la det surre i ca. 5 minutter. Smak til med dill, sitronsaft, salt og pepper.

Server kotelettene med nykokte poterer, sopp- og løkstuingen, kokte høstgrønnsaker og tyttebær.


Tilbake til oversikta

Fleire oppskrifter finn du her:



    Laget av evisio.no